Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Tuinbestrating door dé specialisten van H.W Mollema 

Wil je lekker in de zon kunnen genieten van een schitterend terras? Heerlijk op jouw loungeset ontspannen en gezellig barbecueën? In dat geval is het wel zo makkelijk om in jouw tuin een stuk bestrating te hebben. Zowel voor de sier als voor het gemak is het in elke tuin erg prettig om een gedeelte strak betegeld te hebben met tuinbestrating. Bij H.W.Mollema voeren we tuinbestrating voor jouw tuin uit om een fantastisch resultaat te behalen. Zo kan jij nog lang van je terras genieten en gaat jouw tuin extra lang en mooi mee.  

Bestrating MollemaH.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Tuinbestrating voor in elke tuin 

Tuinbestrating is geschikt voor elke tuin en het aanleggen is daarnaast best erg gemakkelijk. Jouw tuin is een verlengstuk van uw woonkamer en daarom reden genoeg om jouw terras of patio te bestraten. Dit is een uitstekende oplossing om extra van jouw tuin te genieten. Tuinbestrating kan Mollema in elke tuinontwerp voor je aanleggen, van een watertuin tot aan een Japanse tuin of natuurlijk in een moderne tuin. Mollema legt je graag de mogelijkheden uit die komen kijken bij tuinbestrating en zorgen ervoor dat jij tevreden bent over jouw tuin. 

Allerlei soorten en maten tuinbestrating

Om iedereen van zijn wensen en stijlen te kunnen voorzien heeft Mollema een groot assortiment aan verschillende soorten tuinbestrating. Voor zowel beton sierbestrating, natuursteenbestrating,  keramische bestrating, gebakken- en oud gebakken bestrating ben je bij H.W. Mollema te Groningen aan het juiste adres. Ook voor tuintegels in alle soorten en maten kan je bij ons terecht. Onze specialisten zullen met zorg uw tuin bestraten, zowel machinaal als met de hand. Bij Mollema adviseren wij je graag over de mogelijke tegels voor tuinbestrating en het onderhoud hiervan. Daarnaast kan je een kennismakingsgesprek aanvragen bij Mollema om de beste opties en mogelijkheden voor jouw tuinontwerp met elkaar bespreken.  

Tuinbestrating GroningenTegels TuinbestratingOprit bestraten

Voordelen van tuinbestrating  

Eén van de voornaamste redenen om te kiezen voor tuinbestrating is doordat er weinig onkruid in jouw tuinontwerp kan komen. Ideaal als je een onderhoudsarme tuin wenst. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om voor tuinbestrating te kiezen in jouw tuin. Deze voordelen kunnen natuurlijk per tuin verschillen, maar zullen zeker een verschil maken in de kijk op de tuin.  

Het onderhouden van tuinbestrating

Tuinbestrating kent vele voordelen, zoals hierboven goed is aangegeven. Toch zou bestrating van jouw terras of patio enige onderhoud nodig moeten hebben. Bij Mollema leggen we niet alleen schitterende tuinbestrating aan in je tuin, maar kunnen het ook voor jou onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de groene aanslag die jouw tegels krijgt in de winter. Deze borstelen en spuiten we graag van jouw tuinbestrating af om ze er weer splinternieuw uit te laten zien. Beschikt jouw tuinontwerp al over tuinbestrating? Met alle liefde maken wij deze weer schitterend door het te herleggen of te rooien.   

Het minimaliseren van onkruid   

Bij Mollema voegen wij ruimtes tussen de tuinbestrating toe die met speciaal voegzand wordt gevuld. Dit zorgt er namelijk voor dat je vrijwel geen onkruid tussen de stenen en tegels krijgt, omdat onkruid hier niet tegenop kan. Ook zullen insecten aanzienlijk minder aanwezig zijn. Bij Mollema willen we niet alleen een schitterende tuinbestrating leveren, maar er ook voor zorgen dat de bestrating zo lang mogelijk verzorgd blijft. 

Tegeldragers door H.W Mollema

Heb je een balkon of een dakterras, maar wil je wel graag sierbestrating? Mollema heeft de oplossing voor jou. Wij beschikken over tegeldragers die we op jouw balkon kunnen plaatsen. Deze tegeldragers zijn op het gebied van tuinbestrating op het balkon dé uitkomst. Het is namelijk belangrijk dat water op een juiste manier kan weglopen. Bij tegeldragers kan het water onder de tegels worden afgevoerd. Tegeldragers komen onder de tegels te liggen en worden door Mollema keurig weggewerkt.  

Tuinbestrating door H.W Mollema 

Tuinbestrating is een lastige opgave voor een leek in tuinontwerp of tuinonderhoud. Bij H.W Mollema zijn er professionele vakmensen aanwezig die deze klus makkelijk kunnen klaren en jouw gewenste resultaat kunnen behalen. Wil je tuinbestrating in jouw tuin? Of wil je dat de tuintegels opnieuw worden gelegd? Mollema legt tuinbestrating aan in elk tuinontwerp, van de watertuin tot aan de Japanse tuin. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een kennismakingsgesprek aan. Zo kunnen we met jou samen de mogelijkheden voor jouw tuin bespreken om aan al jouw wensen te voldoen.  

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject